
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås
Ingredienser
Klubbfilé
Surkål med kycklingbacon
senapssås
Picklad gurka
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En variant på chocroute garni med klubbfilé. En klockren dagens lunch.
Så här gör du
Klubbfilé
Salta och peppra och stek klubbfiléerna med skinnsidan nedåt med smör, krossad vitlök och timjankvistar. Vänd och ös med smöret. Stek tills en innertemperatur på 70 grader uppnås.
Surkål
Vattna ur surkålen. Fräs hackad lök, vitlök, kycklingbacon och kummin i smör utan att det bränns. Häll i surkålen och fräs ytterligare några minuter. Slå på vinet och lagerbladen och koka in vinet. Salta och peppra.
Senapssås
Koka upp en god rödvinssås med riktigt grovkornig senap. Blanka såsen genom att vispa i smör. Smaka av med salt och peppar
Vispa ihop och koka upp ingredienserna till lagen. Låt svalna. Hyvla gurkan på mandolin och salta ur. Låt ligga minst en timme i lagen.
Servera gärna klubbsteken med rostad potatis.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris