
Kycklingbröst med vinge och citronpotatis
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingbröst med vinge och citronpotatis är en enkel men läcker rätt att servera framför gästerna.
Så här gör du
Pressa lite citronsaft över kycklingen och krydda med salt, peppar och rosmarin.
Skala och skär potatisen i bitar eller använd färdigskalade potatisklyftor. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek potatisen till den får lite färg. Krydda med salt. peppar, rivet citronskal och lite rosmarin.
Lägg över potatisen i ett bleck och häll på buljongen. Tillsätt skivad vitlök och oliverna.
Stek kycklingen till den får lite färg på bägge sidor och lägg ovanpå potatisen. Efterstek i ugnen på 150°C i ca 30 minuter. Servera med en matig råkostsallad.
FLER RECEPT

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris