
Kycklingbröst med vinge och citronpotatis
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingbröst med vinge och citronpotatis är en enkel men läcker rätt att servera framför gästerna.
Så här gör du
Pressa lite citronsaft över kycklingen och krydda med salt, peppar och rosmarin.
Skala och skär potatisen i bitar eller använd färdigskalade potatisklyftor. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek potatisen till den får lite färg. Krydda med salt. peppar, rivet citronskal och lite rosmarin.
Lägg över potatisen i ett bleck och häll på buljongen. Tillsätt skivad vitlök och oliverna.
Stek kycklingen till den får lite färg på bägge sidor och lägg ovanpå potatisen. Efterstek i ugnen på 150°C i ca 30 minuter. Servera med en matig råkostsallad.

Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs

Honungs- och sojaglacerad Kycklinginnerfilé med krispig quinoa och krasse

Krispigt stekt kycklinginnerfilé med barigouleinkokt persiljerot

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets