
Hoisin BBQ Bowl på salladskyckling
Ingredienser
Salladskyckling
Asianslaw
Picklad svamp
Sushiris
Toppings

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En asiatisk smakbomb i denna ricebowl med salladskyckling, asian-slaw, picklad svamp, mango, ris och koriander
Så här gör du
Lägg salladskycklingen i en ugnsform. Rör ihop hoisin med BBQ sås och ingefära. Blanda tillsammans med salladskyckling. Kör i ugn på 175 grader i ca 10 min
Asianslaw
Strimla all kål och lök. Salta lätt. Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop till en krämig slaw
Picklad svamp
Riv sönder svampen och stek lätt i stekpanna i några minuter tillsammans med riven vitlök. Koka upp lagen. Slå lagen över svampen. Låt svalna
Servera i djup skål med valfritt kokt ris men gärna sushiris Tärna mangon. Gruppera alla ingredienserna på riset och toppa med koriander, salladslök, rostad lök, gari samt limehalvor. För en lite starkare smak ringla lite sriracha över.
Tips
Det går lika bra med en kålsort till asian-slaw. Denna rätt är god både varm och kall.

Testa vår Bosarpkyckling!

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris