Ingefärswokade kycklingstrimlor med marinerad rödkål och risnudelsallad
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Strimlad lårfilé kryddad med ingefära och wokad i wokpanna blir en riktig höjdare. Servera med marinerad rödkål och toppa en utsökt asiatisk risnudelsallad.
Så här gör du
Blanda rödkålen med limejuice, fisksås, sesamolja och soja. Massera in dressingen i kålen och låt marinera ca 1 timme.
Koka risnudlarna mjuka i saltat vatten och kyl av. Blanda med gurka, rättika, chili och koriander. Vänd i ketjap bentang och sweet chilisås och smaka av. Toppa med sesamfrön.
Hetta upp en panna/stekbord och stek kycklingen snabbt i olja. Krydda med salt, peppar och ingefära och stek ytterligare 30 sekunder. Servera direkt.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås