Ingefärswokade kycklingstrimlor med marinerad rödkål och risnudelsallad
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Strimlad lårfilé kryddad med ingefära och wokad i wokpanna blir en riktig höjdare. Servera med marinerad rödkål och toppa en utsökt asiatisk risnudelsallad.
Så här gör du
Blanda rödkålen med limejuice, fisksås, sesamolja och soja. Massera in dressingen i kålen och låt marinera ca 1 timme.
Koka risnudlarna mjuka i saltat vatten och kyl av. Blanda med gurka, rättika, chili och koriander. Vänd i ketjap bentang och sweet chilisås och smaka av. Toppa med sesamfrön.
Hetta upp en panna/stekbord och stek kycklingen snabbt i olja. Krydda med salt, peppar och ingefära och stek ytterligare 30 sekunder. Servera direkt.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris