
Klassisk kycklingsoppa
min | Enkelt
Ingredienser
350 g
grytbitar av kycklingfilé
2 st
gula lökar
4 st
morötter
500 g
champinjoner
2 l
buljong
7 dl
matlagningsgrädde
24 g
hackad persilja
saften av 1.5
citron
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett gott och enkelt recept på en klassisk kycklingsoppa. Gjort för storkök och skolor.
Så här gör du
Fräs kycklingbitarna med skivad gul lök, skivad morot och champinjoner i lite olja.
Häll på buljongen och grädden och låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner persilja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott rostat bröd.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris