
Klassisk kycklingsoppa
min | Enkelt
Ingredienser
350 g
grytbitar av kycklingfilé
2 st
gula lökar
4 st
morötter
500 g
champinjoner
2 l
buljong
7 dl
matlagningsgrädde
24 g
hackad persilja
saften av 1.5
citron
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett gott och enkelt recept på en klassisk kycklingsoppa. Gjort för storkök och skolor.
Så här gör du
Fräs kycklingbitarna med skivad gul lök, skivad morot och champinjoner i lite olja.
Häll på buljongen och grädden och låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner persilja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott rostat bröd.

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås