Klassisk kycklingsoppa
min | Enkelt
Ingredienser
350 g
grytbitar av kycklingfilé
2 st
gula lökar
4 st
morötter
500 g
champinjoner
2 l
buljong
7 dl
matlagningsgrädde
24 g
hackad persilja
saften av 1.5
citron
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett gott och enkelt recept på en klassisk kycklingsoppa. Gjort för storkök och skolor.
Så här gör du
Fräs kycklingbitarna med skivad gul lök, skivad morot och champinjoner i lite olja.
Häll på buljongen och grädden och låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner persilja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott rostat bröd.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås