Klassisk kycklingsoppa
min | Enkelt
Ingredienser
350 g
grytbitar av kycklingfilé
2 st
gula lökar
4 st
morötter
500 g
champinjoner
2 l
buljong
7 dl
matlagningsgrädde
24 g
hackad persilja
saften av 1.5
citron
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett gott och enkelt recept på en klassisk kycklingsoppa. Gjort för storkök och skolor.
Så här gör du
Fräs kycklingbitarna med skivad gul lök, skivad morot och champinjoner i lite olja.
Häll på buljongen och grädden och låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner persilja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar. Servera med ett gott rostat bröd.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris