
Kyckling kerala
min | Enkelt
Ingredienser
1 kg
kycklingfilé
50 gr
smör
2 påsar
Kerala Curry Spice mix
8 dl
Santa Maria Coconut Milk Light
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling kerala kommer från Indien och passar utmärkt till alla tillfällen.
Så här gör du
Stek kycklingfiléerna i lite olja på bägge sidor. Häll på currymixen och kokosmjölken och låt koka i några minuter.
Servera gärna med basmatiris, Naanbröd och mango chutney. Sallad är ett absolut.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris