Lasagne med kycklingfärs Kycklinglasagne med örter och vitlök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Klassisk lasagne på kycklingfärs med örter och vitlök, Parmesanost används för att ge lasagnen en ännu djupare smak.
Så här gör du
Stek färsen med lök och vitlök. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare 1 min. Tillsätt krossade tomater och koka ca 10 min. Smaka av med örtkryddor, salt och peppar.
Koka en bechamel på mjölk och red av med maizena. Lägg ett lager bechamelsås i botten på en djup ugnsplåt och sedan lasagneplattor, lägg sedan i kycklingfärsåsen och varva tills du fyller upp plåten.
Sedan lasagneplttor igen och toppa med bechamelsås och ost. Baka i 175° ugn ca 30-40 min. Servera med en god grönsallad.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås