Lasagne med kycklingfärs Kycklinglasagne med örter och vitlök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Klassisk lasagne på kycklingfärs med örter och vitlök, Parmesanost används för att ge lasagnen en ännu djupare smak.
Så här gör du
Stek färsen med lök och vitlök. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare 1 min. Tillsätt krossade tomater och koka ca 10 min. Smaka av med örtkryddor, salt och peppar.
Koka en bechamel på mjölk och red av med maizena. Lägg ett lager bechamelsås i botten på en djup ugnsplåt och sedan lasagneplattor, lägg sedan i kycklingfärsåsen och varva tills du fyller upp plåten.
Sedan lasagneplttor igen och toppa med bechamelsås och ost. Baka i 175° ugn ca 30-40 min. Servera med en god grönsallad.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris