Kimchifriterad hel urbenad kyckling
Ingredienser
Kimchifriterad urbenad hel kyckling
Sojamajonnäs
Grillad kålsallad
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den smakrika kycklingen serveras med grillad kålsallad, rostade sesamfrön, sojamajonnäs och nykokt ris
Så här gör du
Kimchifriterad hel urbenad kyckling
Banka till kycklingen och dela den i två bitar som båda har bröst och lårfilé. Salta och marinera kycklingen i kimchibase över natten. Vänd i potatismjöl och fritera i 170 graders olja tills gyllene. Stick in en termometer och då och då. När innertemperaturen nått 70 grader är den klar. Skär upp och toppa med koriander
Sojamajonnäs
Slå ihop en majonnäs och använd endast soja som salt. Smaka av med lite champagnevinäger
Grillad kålsallad
Skär kålen i klyftor och grilla den. Strimla kålen, jalapeño och koriander. Smaka av med sesamolja, fisksås zest och saften från limen. Toppa med rostade sesamfrön. Servera med kokt ris.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris