Kimchifriterad hel urbenad kyckling
Ingredienser
Kimchifriterad urbenad hel kyckling
Sojamajonnäs
Grillad kålsallad
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den smakrika kycklingen serveras med grillad kålsallad, rostade sesamfrön, sojamajonnäs och nykokt ris
Så här gör du
Kimchifriterad hel urbenad kyckling
Banka till kycklingen och dela den i två bitar som båda har bröst och lårfilé. Salta och marinera kycklingen i kimchibase över natten. Vänd i potatismjöl och fritera i 170 graders olja tills gyllene. Stick in en termometer och då och då. När innertemperaturen nått 70 grader är den klar. Skär upp och toppa med koriander
Sojamajonnäs
Slå ihop en majonnäs och använd endast soja som salt. Smaka av med lite champagnevinäger
Grillad kålsallad
Skär kålen i klyftor och grilla den. Strimla kålen, jalapeño och koriander. Smaka av med sesamolja, fisksås zest och saften från limen. Toppa med rostade sesamfrön. Servera med kokt ris.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås