Pankopanerad kycklingschnitzel med senap- och örtpotatissallad
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pankopanerad kycklingschnitzel gjord på minutfilé som passar alla tillfällen. Senap- och örtpotatissalladen ger en fräsch klang som gifter sig med schnitzeln på ett vackert vis.
Så här gör du
Salta och peppra kycklingen och vänd först i riven cheddar (eller annan lagrad ost), sedan i mjöl, lätt vispad äggvita och sist pankoströbröd.
Stek kycklingen i rikligt med olja till en gyllenbrun färg. Efterstek sedan i 100° ugn till 70° innertemperatur.
Skär ner potatisen i bitar och blanda med kesella, majonnäs, örter, finhackad gurka och finhackad kapris.
Smaka av med salt och peppar. Skär salladslöken och rädisorna fint och toppa vid servering.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris