Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Ingredienser
Tonkatsu på kycklingfilé
Kålsallad
picklad svamp
Sojamajonnäs
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Tonkatsu på kycklingfilé blir väldigt gott och frasigt. Bra japansk streetfood.
Så här gör du
Banka ut kycklingfiléerna tunt. Panera i mjöl med salt, ägg och därefter pankoströbröd. Fritera i ca 3-4 min i 180 grader olja. Skiva upp
Strimla kålen och blanda ihop ingredienserna till till kålsalladen.
Koka upp lagen till svampen. Fördela svampen i mindre bitar och slå över den varma lagen över svampen. Låt stå i minst 30 min.
Vispa ihop ingredienserna till sojamajonnäsen.
Servera tonkatsun på kycklingfilé med kålsalladen, sojamajonnäs, picklade svampen gärna tillsammans med nykokt ris och en limeklyfta.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås