Kycklingkebab i grillad baguette med chilipotatis och rödlökssallad
Ingredienser
Kycklingkebab
Chilipotatis
Rödlökssallad
turkisk yoghurt
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Streetfood, dagens lunch, barkäk eller varför inte middag? Kebab som den ska smaka!
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingkebaben i en het panna under omrörning i ca 3 minuter
Chilipotatis
Tärna potatisen. Spola med kallt vatten i någon minut. Häll av. Fritera potatisen på 170 grader tills den är mjuk Blanda med vitlöken, olivolja, citronsaften och de torra kryddorna. Salta. Tillsätt skuren koriander.
Rödlökssallad
Skiva rödlöken tunt och marinera den i citron, olivolja, salt, sumak och persilja.
Grilla baguetterna och fyll med yoghurt, kebab, rödlökssallad samt chilipotatisen. Strö över koriander. Servera gärna med en hummus till.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris