Höstens smaker ihop med kyckling
Vi samlas kring mustiga maträtter med säsongens favoriter i fokus. Laga hel kyckling i ugn och inspireras av nya tillbehör.
Kycklingpaj med grönkål och getost
KycklingSteak med äppelchutney och råstekt potatis
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
KycklingSteak med gräddkokt svamp och potatisstomp
Currybakad Bosarpkyckling med vildris och naanbröd
Spaghetti med kycklingbolognese
Krispigt stekt kycklinglårfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser
Stekt kycklingbröstfilé med brynt misosmör och pak choisallad
Stekt kycklingbröstfilé med crust och säsongens bönor
Kycklingfärspaj med stekt svamp, dragon och cheddarost
Helrostad cajunkyckling med krossad potatis, brysselkål och gräddsås
Kycklingmacka med överbliven kyckling och currymajonnäs
Pumpasoppa med kycklingben och rostade pumpafrön
Krämig kycklinggratäng med tomat och basilika
Kycklingfilé Rosmarin & Brynt Smör med variation på jordärtskocka
Stekt kycklingfilé med rostad fänkål samt tomatsky
Stekt kycklingsteak med ugnsbakad potatis och persiljesmör
Smörstekt kycklingsteak med pumpa och vitlöksmajonnäs
Kantarellrisotto med kycklinglårfilé och Sveciaost
Smörstekt KycklingSteak med äpple och citroncrème
Cornbread, brysselkålsallad & grillad sötpotatis
Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling
Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon
Kycklingröra på sojamarinerad gurka
Blåbärsmarinerad kycklinglårfilé på päronchips med getostkräm
KycklingSteak Kantarell med smörstekta kantareller
Misoramen med asiatiska kycklingköttbullar, sesam, vårlök och ingefära
Wallenbergare på kycklingfärs med inlagd gurka, ärtor och potatispuré
Pizza Bianco med kyckling, päron och grönkål
Kycklingpytt med rotfrukter
Kycklinglåda med rotfrukter och grönsaker
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kycklinggryta med sötpotatis och haricots verts